BEOGRAD RESTORANI SA ŽIVOM MUZIKOM

Restorani sa živom muzikom, za mnoge predstavljaju sinonim dobrog provoda. Na svu sreću, Beograd raspolaže odličnom ponudom takvih restorana, pa je na vama jedino da donesete pravu odluku, tačnije da izaberete restoran u kojem će na najbolji mogući način biti zadovoljena vaša očekivanja.
Pravu odluku u vezi izbora restorana sa živom muzikom, možete napraviti u skladu sa svojim muzičkim ukusom, ali i u skladu sa našom preporukom.
Baš zato, predstavićemo vam nekoliko restorana sa živom muzikom, kojima Beograd zasigurno može da se pohvali.
Restoran “Čarda stara koliba”
1
Restoran “Čarda stara koliba”, nalazi se na adresi Ušće bb. Ukoliko ste ljubitelj akustične muzike i to muzike tamburaškog orkestra, ovaj restoran je pravi izbor za vas. Ono što je prednost ovog restorana, jeste što vam pored kvalitetne žive muzike može ponuditi priliku da uživate u predivnom ambijentu uz samu reku. Pritom, restoran raspolaže sa ukupno sedamdeset mesta, tako da u njemu nikada nećete moći da doživite neprijatnosti kakve su moguće na mestima na kojima su velike gužve.
Ukoliko ste ljubitelj ukusnih specijaliteta i kvalitetnih vina, u restoranu “Čarda stara koliba”, sigurni smo da ćete pronaći pravi obrok, kao i pravo piće za sebe.
Restoran “Stepenice”
2
Restoran “Stepenice”, nalazi se na adresi Velike stepenice broj 1. Ovaj restoran, po našem mišljenu predstavlja idealno mesto za romantične duše koje žele da uživaju u prelepom pogledu, sjajnoj muzici i odličnom izboru hrane i pića. Konkretnije, ukoliko se odlučite da posetite restoran “Stepenice”, osim u predivnom pogledu, imaćete prilike da uživate u zvucima klavira, kao i u zvucima balkanske romske muzike. Što se tiče hrane, moći ćete da izaberete neki od specijaliteta sa roštilja ili neki od mediteranskih specijaliteta.
Restoran “Konoba akustik”
3
Restoran “Konoba akustik”, nalazi se na adresi Cara Dušana broj 13. Ukoliko vam se čini dopadljivom mogućnost da uživate u tradicionalno uređenom prostoru uz zvuke tradicionalne srpske muzike i uz tradicionalnu hranu, predlažemo vam da obavezno posetite ovaj restoran.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s